Selkämeren Terveyden digiterveysasema

Selkämeren Terveyteen pääset kätevästi ja nopeasti Selkämeren Terveyden digiterveysaseman hoitopolun kautta. Digiterveysasemaa on helppo käyttää ja sen avulla pääset hoidon piiriin jopa 15 minuutin sisällä.

Selkämeren Terveyden Digiterveysasema

Selkämeren Terveyden digiterveysasemalle pääset verkkoselaimella tämän linkin tai Pihlajalinna-videovastaanotto -sovelluksen kautta. Pihlajalinna-videovastaanotto -sovelluksen voit ladata sovelluskaupastasi. Ohjeet Pihlajalinna-videovastaanotto -sovelluksen lataamiseen ja käyttöön löydät täältä.

Google Play

App Store

Mitä Selkämeren Terveyden digiterveysasema tarjoaa?

Selkämeren Terveyden digiterveysasema tarjoaa nopean hoitoonpääsyn asiakkaan kulloisenkin tarpeen mukaisesti.

Selkämeren Terveyden digiterveysaseman käyttö

Yhteydenottoa varten tarvitset tietokoneen, jossa on internetyhteys sekä sisäänrakennettu tai ulkoinen kamera ja mikrofoni tai älypuhelimen tai tabletin, johon on ladattu Pihlajalinna-videovastaanotto -sovellus.

Jos asioit selaimella: pääset sisälle palveluun tämän linkin kautta. Aloita hoitopolku klikkaamalla Selkämeren Terveyden digiasema -painiketta.

Jos asioit mobiililaitteella: ensimmäistä kertaa asioidessasi lataa Pihlajalinna- videovastaanotto -sovellus sovelluskaupastasi, kirjaudu sisään ja etsi palvelusta Selkämeren Terveys. Aloita hoitopolku klikkaamalla Selkämeren Terveyden digiasema -painiketta.

Ennen vastaanottoa sinulta kysytään ennakkotietoja hoitoon hakeutumisesi syystä automatisoidussa chatissä. Kyselyn jälkeen sinut ohjataan hoitajalle hoidontarpeen arviointiin. Vastaathan kyselyyn huolellisesti. Hoidontarpeen arvioinnin yhteydessä hoitaja antaa hoito-ohjeet, ohjaa etälääkärille tai tarvittaessa varaa ajan toimipisteeseen, hoidon tarpeesta riippuen.