Avoimet työpaikat

Selkämeren Terveys on Pihlajalinnan ja Kristiinankaupungin yhteisyritys. Keskeistä Selkämeren Terveydelle on asiakaslähtöisten, vaikuttavien ja kustannustehokkaiden palvelujen tuottaminen hyödyntämällä hyviksi havaittuja toimintatapoja sekä soveltamalla täysin uusia innovaatioita. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.

Pihlajalinnan henkilöstön yhtenäisiin henkilöstöetuihin kuuluvat muun muassa laaja työterveyshuolto, Pihlajalinnan hammasklinikoiden palvelut sadalla eurolla vuodessa, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä 200 euron liikunta- ja kulttuurietu ePassilla. Työnantaja on aidosti kiinnostunut työntekijöidensä hyvinvoinnista ja tarjoaa erilaisia tapahtumia ja koulutuksia niin työhön kuin vapaa-ajallekin.

Sairaanhoitaja kuntoutusosastolle

Haemme sairaanhoitajaa Kristiinankaupungin terveysaseman kuntoutusosastolle.

Kristiinankaupungin kuntoutusosasto on 18-paikkainen, kodikas yksikkö uusituissa tiloissa Kristiinankaupungin perusturvakeskuksessa. Hoidamme kuntouttavalla ja itsemääräämisoikeutta kunnioittavalla työotteella. Haluamme kehittää työtämme ja olla ylpeitä siitä.

Sairaanhoitaja vastaa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä, lääkehoidosta sekä yhteistyöstä lääkärin kanssa. Tehtäviin kuuluu asukkaiden hoidon suunnittelua, arviointia ja seurantaa, hoito- ja palvelutehtäviin osallistumista sekä toiminnan jatkuvaa kehittämistä. Sairaanhoitaja ohjaa ja tukee lähihoitajia sekä tekee omais- ja sidosryhmäyhteistyötä.

Työyhteisö on kaksikielinen. Hakijalta edellytämme riittävää kielitaitoa, sairaanhoitajan tutkintoa ja tartuntatautilain 48 § tarkoittamaa rokotussuojaa. Työtehtävät edellyttävät hygieniapassia ja LOVE-lääkehoitolupaa. Voimassa oleva ensiapukoulutus luetaan eduksesi.

Nämä asiat auttavat menestymään tehtävässä:

  • Hyvät asiakaspalvelutaidot
  • Sujuvat vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot
  • Joustava, kehitysmyönteinen asenne
  • Itsenäinen ja aktiivinen työote
  • Tietotaito vanhustenhuollosta, geriatriasta ja muistisairauksista

Oletko etsimämme henkilö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Marja Kronman, p. 040 8342531, marja.kronman@pihlajalinna.fi.