Avoimet työpaikat

Selkämeren Terveys on Pihlajalinnan ja Kristiinankaupungin yhteisyritys. Keskeistä Selkämeren Terveydelle on asiakaslähtöisten, vaikuttavien ja kustannustehokkaiden palvelujen tuottaminen hyödyntämällä hyviksi havaittuja toimintatapoja sekä soveltamalla täysin uusia innovaatioita. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.

Pihlajalinnan henkilöstön yhtenäisiin henkilöstöetuihin kuuluvat muun muassa laaja työterveyshuolto, Pihlajalinnan hammasklinikoiden palvelut sadalla eurolla vuodessa, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä 200 euron liikunta- ja kulttuurietu ePassilla. Työnantaja on aidosti kiinnostunut työntekijöidensä hyvinvoinnista ja tarjoaa erilaisia tapahtumia ja koulutuksia niin työhön kuin vapaa-ajallekin.

Fysioterapeutti

Haemme fysioterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kristiinankaupungin terveysaseman fysioterapiaosastolle.

Tehtäviin kuuluu kotikuntoututus yhdessä kotihoidon henkilökunnan kanssa sekä apuvälinevastaavana toimiminen fysioterapiaosastolla. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen fysioterapeutin kelpoisuus sekä tartuntatautilain tarkoittama rokotussuoja. Käytännön kokemus ja lisäkoulutus lasketaan eduksi.Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia, oman auton käyttöä sekä riittävää kielitaitoa. Työyhteisö on kaksikielinen.

Tarjoamme Hyvän perehdytyksen monipuolisiin tehtäviin sekä pienen, hyvähenkisen työyhteisön tuen ja kannustuksen, Mahdollisuuden kehittyä ja osallistua koulutuksiin, Hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun, Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Nämä asiat auttavat menestymään tehtävässä Hyvät asiakaspalvelutaidot, Sujuvat vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot, Joustava, kehitysmyönteinen asenne, Itsenäinen ja aktiivinen työote, Tietotaito vanhustenhuollosta, geriatriasta ja muistisairauksista

Oletko etsimämme henkilö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Robert Sunden, robert.sunden@pihlajalinna.fi, p. 062218470.